Helsebutikken i Grimstad
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blåresept

Vi tar imot resepter og rekvisisjoner på sykepleieartikler innen urinlekkasje/inkontinens, kateter, stomi, ernæring, brystproteser, kroniske sår og hoftebeskyttelse. Du kan hente ut varene dine på papirresept, eller eresept.

Nå kan du selv bestille reseptvarer på nett: Logg inn på denne linken her, fyll ut, velg Helsebutikken, hent eller få levert :Bestill reseptvarer selv

Vi har oppgjørsavtale med Helfo (tidligere NAV), noe som innebærer at vi har konsesjon for å formidle sykepleieartikler, brystproteser og ernæringsmidler på rekvisisjon etter § 5-14 (blåreseptforskriften).

I forbindelse med utlevering av produkter på blåresept er det endel vanlige misforståelser som oppstår i forhold til eierskap, egenandeler, splitting av uttak o.l. Vi vil her prøve å belyse noen av momentene:

 

Alle blåresepter utstedt samme dag av samme lege, skal betraktes som en rekvisisjon og danne felles grunnlag for egenandelsberegning.

Det er pasienten som eier blåresepten, og som dermed bestemmer hvem som skal utlevere varer på grunnlag av denne.

Hjemmesykepleien har fullmakt til å håndtere resepten på vegne av personer som er innlemmet i den kommunale helsetjenesten.

Pasienten kan dele opp uttaket av sykepleieartikler og næringsmidler etter eget ønske.

Egenandelen betales kun en gang selv om man henter produktene flere steder og flere ganger innenfor samme 3-månedersperiode.

Her er link til gjeldende egenandeler, grenser og beløp.

Det oppnås automatisk frikort når man har nådd maksimumsgrensen for egenbetaling.

Frikort gir rett til å hente ut produkter ihht. blåresepten uten kostnader i gjeldende kalenderår.

Her er liste over produkter godkjent på blåresept.

 

I vår butikk fører vi blåreseptvarer innen følgende kategorier:

 

Vi har avtale om direkteoppgjør med Helfo for utlevering av brystproteser. Det finnes også muligheter for stønader knyttet til sårbehandling.

 

 

Trykk ENTER for å søke