Helsebutikken i Grimstad
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Snøgg

Snøgg AS ble grunnlagt i 1945 og er et ledende navn innen førstehjelps-, akuttmedisinsk- og medisinsk- forbruksmateriell.

Navnet kom av eiernes ønske om å utvikle en produktidè innenfor enkel og rask sårbehandling. Produktet ble kalt «Snøgg bind» ( «hurtig-bind»), og derav kom firmanavnet. Bedriften etablerte seg på Mosby utenfor Kristiansand, og har gjennom årene opparbeidet seg et verdensomspennende nettverk av kunder og leverandører. Bedriften har både egenproduksjon og en rekke spennende importagenturer. Produksjon av bandasjer og plaster, lager, salg og administrasjon er fortsatt lokalisert i den vesle sørlandsbygda.

For Snøgg er kvalitet, sikkerhet og etiske retningslinjer viktig, noe deres ISO 9001:2008 sertifisering og Code of Conduct viser. Sertifiseringen er en bekreftelse på kvalitetssikring i alle ledd, fra produktspesifikasjoner til kundeoppfølging. Code of Conduct-erklæringen sier noe om hvordan de og deres leverandørkjede skal jobbe for å fremme gode arbeids- og miljøforhold.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke