Helsebutikken i Grimstad
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Helsebutikken i Grimstad ligger idyllisk til midt i sentrum av sørlandsbyen, omkranset av hyggelige gater som inneholder mange spennende butikker og severdigheter. Vi har store åpne lokaler i Storgaten, med god tilgjengelighet for rullestol og barnevogner. Det er korttidsparkering rett utenfor døren, samt en stor parkeringsplass på andre siden av gaten.

Kundegruppen vår er i de fleste aldre, og etterhvert har vi fått faste kunder over hele landet. Vi leverer blåreseptvarer innen inkontinens, stomi, ernæring, diabetes og tracheostomi, samt ulike produkter innen sår og kompresjon. Vi hjelper også med tilpassing av brystproteser. I tillegg fører vi et stort utvalg varer som kan relateres til helse og velvære, som f.eks gode sko og såler, kompresjonsstrømper, hudpleieprodukter, støttebandasjer, massasjeprodukter og hjelpemidler. Vareutvalget vårt går ut på å gjøre hverdagen lettere, men også å ha en forebyggende helsegevinst.

Foruten varer man vanligvis finner hos en bandagist, har vi en flott danseavdeling. Her selger vi danseutstyr, danseklær og dansesko. 

Vi har kostnadsfri utkjøringsservice på blåreseptvarer til våre kunder i Arendal, Grimstad, Lillesand og Birkenes kommune.

Vi legger stor vekt på en hyggelig atmosfære, og vi tar det som en selvfølge å vise diskresjon og taushetsplikt. Butikken har et eget samtalerom hvor man i fred og ro kan få veiledning til å komme frem til riktige produkter. Vi har som mål at kunden er fornøyd, det er den beste belønning for oss!  

   

Helsebutikken i Grimstad er en del av Bandakjeden som har 52 butikker i hele Norge. En bandagist er en helsearbeider som driver butikk med salg av helseartikler, formidling av sykepleieartikler, informasjon og brukerstøtte. Det stilles krav til dokumentert fagkompetanse hos alle ansatte i Bandagistbutikker som er medlem av Bandakjeden AS. Alle medlemmene i kjeden gjennomgår fagkurs på Bandagistskolen, der deltakerne avlegger eksamen for å få sin godkjenning.

Bandagisten har et eget samtalerom/prøverom der du kan ha en førstegangssamtale rundt din situasjon, om årsaker og muligheter. Du får hjelp til valg og tilpasning av hjelpemidler samt informasjon om bruk av utstyr og tett oppfølging. I tillegg kan bandagisten vurdere hvordan hjelpemiddelet fungerer, og hvilke justeringer som kanskje bør gjøres underveis. Bandagisten har taushetsplikt og vil behandle alle opplysninger konfidensielt.

BANDA logoen på butikkene skal være ditt garantistempel for kvalitet. Du skal vite at når du handler og søker råd hos en Banda butikk møter du rådgivere som kan sitt fag.

 

Trykk ENTER for å søke